De Werkvloer Centraal

TEKSTFRAGMENT :

Hoe kunnen we u helpen?
Met het bewezen succesvolle programma De Werkvloer Centraal van Anne-Mei The, brengen we kwalitatief goede zorg terug in uw zorginstelling. Uit jarenlange praktijkervaring en met onze wetenschappelijke kennis weten we dat het allerbelangrijkste voor goede zorg is: Een goede relatie tussen cliënten en medewerkers op de werkvloer.

Met die medewerkers gaan wij aan de slag. Wij doen dat in drie fasen. We motiveren, we professionaliseren en zorgen tenslotte voor een goede verbinding met de cliënt. U zult ervaren dat uw medewerkers zich gehoord voelen, verantwoordelijkheid nemen en duidelijker onderling communiceren. Kortom: Uw medewerkers krijgen weer plezier in hun werk en leveren daardoor betere zorg.

De Werkvloer Centraal start vanuit de medewerkers, maar laat de hele organisatie meebewegen. We maken analyses en geven advies over uw organisatie. Leidinggevenden en het management ondersteunen we tijdens de transformatie.

De Werkvloer Centraal heeft de kennis, ervaring en achtergrond om samen met u te zorgen voor een fundamentele verandering: Een andere manier van werken en omgang.

Quote:
“In de zorg ligt een enorme nadruk op productie, efficiency en protocollen. Maar uiteindelijk gaat het om mensenwerk. Veel kennis en kracht van medewerkers gaat nu verloren. Voor initiatieven is geen tijd en geld. Ze raken murw en gefrustreerd. Het omslagpunt naar betere zorg ligt op de werkvloer. Investeren in medewerkers betekent investeren in kwaliteit van zorg.” Anne-Mei The

..., etcetera